Add-in v MS Excel pro tvorbu modelu systémové dynamiky - Vlach, Michal; Mildeová, Stanislava, 1959-; Dalihod, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato práce se zabývá systémovou dynamikou a jejími modelovými nástroji, především stock and flow modelem. Hlavním cílem diplomové práce je vytvoření a popis doplňku do Excelu, který umožnuje modelovat stock and flow model přímo v MS Excel. Dále zde je rozebrána obecná teorie ohledně systémové dynamiky a v tomto rámci i systémů a systémových modelů. Je zde rovněž popsána historie programovacích jazyků včetně jejich vývoje až po C#, ve kterém byl doplněk vytvořen. V práci je rovněž představena konkurence vytvořeného doplňku.
Vedoucí práce: Stanislava Mildeová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses