Vliv výstavy Expo na pořádající destinaci - Dubská, Kateřina; Jarolímková, Liběna; Heřmanová, Eva, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit průběh a analyzovat dopady několika výstav Expo, které se uskutečnily v posledních letech. Nejprve budou analyzovány dvě světové výstavy Expo a následně dvě mezinárodní specializované výstavy Expo. Práce si klade za cíl popsat rozdíly jak mezi těmito dvěma kategoriemi navzájem, tak nalézt rozdíly mezi konkrétními výstavami v rámci stejné kategorie. Při analýze dopadů bude největší pozornost věnována dopadům spojeným s cestovním ruchem. Na základě provedené analýzy bude možné posoudit, zda má pořádání výstavy Expo v dnešní době význam.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses