Strategická analýza společnosti AGOS Stavební, a.s. Pelhřimov - Vilímek, Martin; Strouhal, Jiří, 1980-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práce se zabývá strategickou analýzou obchodní společnosti AGOS Stavební a.s. Pelhřimov, jež působí ve stavebním odvětví. Cílem práce je zhodnotit situaci vybraného podniku v rámci podnikatelského prostředí, ve kterém se firma nachází. Obsahem práce je aplikace dílčích analýz - PESTLE, mapy konkurenčních skupin, Porterovi analýzy pěti sil, analýzy vnitřních zdrojů a klíčových faktorů úspěchu, SWOT analýzy a posouzení celkové situace podniku.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses