Analýza nabídky průvodcovských služeb v Olomouckém kraji - Mráčková, Denisa; Jarolímková, Liběna; Vykydalová, Karin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce se zabývá jednou ze služeb cestovního ruchu, a to průvodcovskou činností. Cílem práce je analýza nabídky průvodcovských služeb v Olomouckém kraji a její zhodnocení ve vztahu k poptávce. Teoretická část se zaměřuje na základní terminologii z oblasti průvodcovství, charakteristiku osoby průvodce z profesního hlediska a na profesní sdružení průvodců v cestovním ruchu. Praktická část obsahuje vlastní analýzu průvodcovských služeb ve vybraných atraktivitách Olomouckého kraje a analýzu poptávky průvodcovských služeb. Na závěr práce je uvedeno zhodnocení nabídky i poptávky průvodcovských služeb na základě provedené analýzy.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses