Analýza a implementace mobilní aplikace v podniku - Leitmančík, Adam; Lorenc, Miroslav, 1974-; Grynhoff, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Práce se zabývá analýzou procesu vývoje a implementace mobilní aplikace od prvotního průzkumu trhu až po vypuštění mobilní aplikace pro uživatele. Práce klade důraz na metody a techniky, které vedou k správnému pochopení přání zákazníka a efektivnímu způsobu vytvoření produktu pro uspokojení tohoto přání. Práce reflektuje zkušenost s produktovým vývojem mobilní aplikace na hledání pracovních inzerátů pro společnost LMC.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses