Komunikační strategie modelové řady Škody Fabia - Trnka, Eduard; Halík, Jaroslav, 1961-; Filip, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce se zabývá problematikou marketingové komunikace vozu Škoda Fabia třetí generace. Zaměřuje se na dosud nevyužívaný, a přitom velmi přesvědčivý prodejní argument, umožňující komplexní vyčíslení nákladů spojených s vlastnictvím vozidla. Nástroj je znám pod zkratkou TCO (Total Cost of Ownership) a své uplatnění dosud nachází převážně u provozovatelů velkých firemních flotil. Dílčím cílem této práce je posouzení konkurenceschopnosti modelu Fabia z hlediska ukazatele TCO. K tomu bude využit specializovaný nástroj CarCostExpert od společnosti EurotaxGlass. Na základě tohoto srovnání s konkurencí a dotazování v prodejní síti bude navržen koncept komunikační strategie založené na TCO. Součástí konceptu je odhad finančního potenciálu navrženého řešení i analýza souvisejících hrozeb a příležitostí.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses