Zhodnocení marketingové strategie společnosti Nike cílené na ženy se zaměřením na internet a sociální sítě - Jochmanová, Helena (2015)
Předmětem této diplomové práce je prozkoumat současné i minulé marketingové aktivity firmy Nike a zaměřit se zejména na marketingové kampaně společnosti cílené na ženy (Nike Women). Cílem práce je popsat, jaký vliv má na marketingové aktivity společností internet a sociální sítě, odlišnosti marketingu cíleného na ženy a seznámit čtenáře se součastnou kampaní Nike Women. V závěru práce je vyhodnoceno vlastní dotazníkové šetření, které mělo za úkol zjistit současné postavení společnosti Nike na českém trhu a úspěšnost marketingových kampaní cílených na ženy.