Zhodnocení marketingové strategie společnosti Nike cílené na ženy se zaměřením na internet a sociální sítě - Jochmanová, Helena; Král, Petr, 1979-; Lhotáková, Markéta, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Předmětem této diplomové práce je prozkoumat současné i minulé marketingové aktivity firmy Nike a zaměřit se zejména na marketingové kampaně společnosti cílené na ženy (Nike Women). Cílem práce je popsat, jaký vliv má na marketingové aktivity společností internet a sociální sítě, odlišnosti marketingu cíleného na ženy a seznámit čtenáře se součastnou kampaní Nike Women. V závěru práce je vyhodnoceno vlastní dotazníkové šetření, které mělo za úkol zjistit současné postavení společnosti Nike na českém trhu a úspěšnost marketingových kampaní cílených na ženy.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses