Konkurs jako forma řešení úpadku s praktickým příkladem firmy Z plus M TRADING s.r.o. - Tušková, Barbora; Novák, Miloš; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tématem diplomové práce je konkurs jako forma řešení úpadku s praktickým příkladem firmy Z plus M TRADING s.r.o. Cílem práce je přiblížit podstatu konkursu a zpracovat změny v insolvenčním zákoně, které nastaly se vznikem nového občanského zákoníku platného od 1. 1. 2014. Diplomová práce je rozdělena do šesti kapitol. Pojednává o historii úpadku, konkursním řízení či poskytuje statistický pohled na insolvenční řízení. V závěru práce jsou získané informace aplikovány na konkrétní příklad firmy v úpadku a je popsán průběh jejího insolvenčního řízení.
Vedoucí práce: Miloš Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses