Marketingová strategie společnosti Procter & Gamble na tradičním trhu - Pecháčková, Lucie; Zadražilová, Dana, 1958-; Trunkát, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem diplomové práce bylo charakterizovat marketingovou strategii firmy Procter & Gamble na tradičním trhu. V první části práce musel být tradiční trh charakterizován. V současné době neexistuje žádné pravidlo, které by jednoznačně rozdělovalo trh na tradiční a moderní. Proto bylo sestaveno několik klíčových kritérií, pomocí kterých byly v práci trhy definovány. Je nutné těmto kritériím porozumět i pro sestavení fungující marketingové strategie. V závěru práce je uvedena případová studie, která měla za cíl porovnat efektivitu prodejních aktivit na obou trzích. Je však nutné zachovat si širší pohled a též do porovnání zahrnout možné výhody dlouhodobé strategické spolupráce s velkými subjekty na trhu.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses