Rozvoj lidských zdrojů v cestovním ruchu při využití fondů EU - Čulíková, Jana; Abrhám, Josef; Brůžková, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této diplomové práce je zanalyzovat možnosti čerpání finančních prostředků z fondů Evropské unie na rozvoj a vzdělávání lidských zdrojů v cestovním ruchu v České republice. V úvodu je popsán současný stav trhu práce cestovního ruchu, dále jsou zde uvedeny dokumenty se zaměřením na danou problematiku, jednotlivé fondy Evropské unie, programové období a operační programy. Praktická část seznamuje s možnostmi, jak lze získat finanční prostředky včetně uvedení konkrétních realizovaných projektů a jejich vyhodnocení. Závěrečná kapitola se zaměřuje na analýzu čerpání dotací z Evropské unie na vzdělávání v cestovním ruchu v České republice.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses