Responzivní design a jeho využití při procesu tvorby webu - Prokop, Martin; Sigmund, Tomáš; Koliš, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem této diplomové práce je popsat obecný proces tvorby webových stránek a srovnat jej v případech, kdy byly použity přístupy responzivního designu a kdy naopak použity nebyly. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy a postupy pojící se s tvorbou webových stránek, ať už jde o responzivní design či nikoliv. V praktické části jsou aplikovány postupy responzivního designu na jeden konkrétní příklad. Následně dochází k porovnání dvou přístupů tvorby webových stránek i samotných výstupů. V závěru práce autor provádí srovnání klasického a responzivního webu z několika hledisek.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses