Vplyv sociálnej triedy na vnímanie športových aktivít českých spotrebiteľov - Fišera, Marek; Chytková, Zuzana; Pešek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou vplyvu sociálnej triedy na výber a frekvenciu športových aktivít v kontexte českého spotrebiteľa. Teoretická časť vymedzuje základné pojmy ako spotrebné chovanie, modely chovania spotrebiteľa a uvádza najvýznamnejšie stratifikačné teórie spolu so socioekonomickými klasifikačnými schémami. V analytickej časti prostredníctvom kvalitatívneho výskumu definuje vybrané sociálne podmienené aspekty ovplývňujúce výber a intenzitu športových aktivít. Výsledkom je analýza týchto aspektov využiteľná pre marketingové účely a skúmanie spotrebného chovania.
Vedoucí práce: Zuzana Chytková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses