Rozvoj modelu MBI v oblasti implementace a integrace WMS - Velebová, Denisa; Pour, Jan; Štefaňák, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cíl práce spočívá v implementačním a integračním řešení systému pro inteligentní řízení skladu do ERP systému společnosti a jeho reprezentaci v referenčním modelu MBI. Celá práce je sestavena z jednotlivých kapitol, z kterých úvodní části poskytnou rozsáhlou rešerši s cílem obeznámit čtenáře se základní charakteristikou logistiky a logistických informačních technologií pro podporu a zlepšení sledovaného KPI či úroveň SCM. Dále práce řeší charakteristiku a funkcionalitu ERP a WMS systémů a jejich systémovou integraci. Hlavní část práce definuje jednotlivé fáze implementace a integrace v podobě čtyř úloh a na nich navazujících klíčových aktivit a faktorů reprezentujících obecné praktiky a postupy pro úspěšné zavádění systému inteligentního řízení skladu.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses