Návrh marketingové strategie vybraného hotelu - Bartáková, Tereza; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této diplomové práce je zpracování marketingové analýzy a dotazníkového šetření pro 4 hvězdičkový hotel v Krkonoších. Na základě těchto analýz je vypracována nová marketingová strategie, která poslouží k získání nových zákazníků. Marketingová analýza se skládá z analýzy PEST, konkurenční analýzy a analýzy SWOT. Dotazníkové šetření je zaměřeno na firemní klientelu, která je klíčová pro hotely v období mimosezóny, kdy přijíždí méně individuálních klientů. Navržené marketingové aktivity jsou soustředěny na internetu, jelikož internet představuje efektivní a relativně levný komunikační kanál.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses