Metoda budování IT start-upu - Grosser, Tomáš; Smutný, Zdeněk; Tománek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku budování IT start-up podniků. Zvláštní pozornost je pak věnována samotnému zakladateli a možnostem financování v rámci České republiky. Součástí práce je průzkum mezi studenty Vysoké školy ekonomické v Praze týkající se převládajících názorů studentů na zakládání start-upů a hlavních překážek bránících jejich založení. Hlavním přínosem práce je vytvoření metody pro budování IT start-upů, která může být použita jako příručka pro budoucí zakladatele. Druhotným přínosem je ucelený pohled na problematiku start-upů, zejména osobnosti zakladatele a možnostech financování v České republice.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses