Motivace a spokojenost pracovníků organizace - Novotná, Jana; Franková, Emilie, 1949-; Čuba, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá motivací a spokojeností pracovníků v konkrétní společnosti. Teoretická část se zaměřuje zejména na problematiku motivace ve vztahu k pracovní spokojenosti a výkonu. Tato část má za úkol vymezit teorie motivace a nástroje, které motivaci a spokojenost ovlivňují. V praktické části je uvedeno shrnutí a analýza dotazníkového šetření a individuálních rozhovorů, jež byly prováděny v prostorech zkoumané společnosti v Praze. Cílem je zjistit, nakolik jsou pracovníci spokojeni s vybranými motivačními faktory a nakolik jsou pro ně tyto faktory důležité.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses