Kultúrny turizmus a folklórne festivaly - Hamáčková, Soňa; Heřmanová, Eva, 1959-; Kvítková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práca sa zaoberá kultúrnym turizmom a folklórnymi festivalmi. Jej cieľom je charakterizovať podstatu a význam kultúrneho turizmu so zameraním na festivaly a prostredníctvom analýzy festivalového turizmu zhodnotiť jeho súčasný stav v Českej a Slovenskej republike. Časť práce je venovaná analýze Folklórneho festivalu Východná a Medzinárodného folklórneho festivalu Strážnice. Na záver je vypracovaná SWOT analýza vybraných festivalov, ich porovnanie a následne sú navrhnuté opatrenia pre podporu ďalšieho rozvoja.
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses