Optimalizace podnikového procesu a návrh implementace ve společnosti APS HOLDING SE - Brunát, Tomáš (2016)
Práce se věnuje problematice optimalizace podnikového procesu se zaměřením na hlavní podnikový proces, na proces v oblasti nákupu a řízení investičních příležitostí. Cílem práce je aplikace metodiky optimalizace na investiční proces ve společnosti APS HOLDING SE. V teoretické části se autor zabývá popisem procesů, procesním řízením, standardy a optimalizací procesů.V praktické části je pomocí metodiky EPC navržena optimalizace investičního procesu v oblasti investičních příležitostí na trhu s dluhy. Detailní popis procesu je vždy zobrazen pod samotným procesem a v případě nutnosti si čtenář může použité pojmy nalézt v příloze ve slovníčku pojmů. Autor v práci optimalizuje klíčový proces, jehož efektivnost bude jedním z hlavních témat pro vedení společnosti v roce 2016.