Optimalizace podnikového procesu a návrh implementace ve společnosti APS HOLDING SE - Brunát, Tomáš; Říhová, Zora, 1948-; Borovec, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Práce se věnuje problematice optimalizace podnikového procesu se zaměřením na hlavní podnikový proces, na proces v oblasti nákupu a řízení investičních příležitostí. Cílem práce je aplikace metodiky optimalizace na investiční proces ve společnosti APS HOLDING SE. V teoretické části se autor zabývá popisem procesů, procesním řízením, standardy a optimalizací procesů.V praktické části je pomocí metodiky EPC navržena optimalizace investičního procesu v oblasti investičních příležitostí na trhu s dluhy. Detailní popis procesu je vždy zobrazen pod samotným procesem a v případě nutnosti si čtenář může použité pojmy nalézt v příloze ve slovníčku pojmů. Autor v práci optimalizuje klíčový proces, jehož efektivnost bude jedním z hlavních témat pro vedení společnosti v roce 2016.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses