Analýza a vývoj responzivního rozhraní webových stránek - Beránek, Jakub; Střížová, Vlasta, 1946-; Soukup, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Diplomová práce se zabývá analýzou a vývojem responzivního rozhraní webových stránek internetového obchodu. Celá práce je rozdělena na několik kapitol, které lze rozdělit celkově na dvě hlavní části, teoretickou a praktickou. V první teoretické části jsou vysvětleny různé pohledy a analýzy, které je potřeba definovat pro tvorbu webu a možnosti vývoje internetových stránek spolu s otestováním správnosti jednotlivých kroků a postupů. Praktická část spočívá v realizaci návrhu a vytvořeních grafických návrhů typových stránek firmy na základě informací získaných z analýzy přístupnosti a použitelnosti původních stránek a stránek konkurence. Součástí tvorby návrhu a grafiky je uživatelské testování se zapracováním připomínek a nalezených chyb. Díky získaným poznatkům je v závěrečné části navržen a implementován nový vzhled spolu s podklady pro případný další vývoj a rozšíření možností do budoucna.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses