Implementace leasingového řešení do ERP Microsoft Dynamics Navision - Juřík, Vlastimil; Smutný, Zdeněk; Říhová, Zora, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Práce poskytuje ucelený pohled na oblast leasingových obchodních procesů probíhajících v malých a středních leasingových společnostech včetně možnosti jejich podpory prostřednictvím implementace leasingového aplikačního softwaru. Prvním cílem práce je návrh aplikačního softwarového systému pokrývajícího obecný leasingový proces malých a středních leasingových společností pro účely vytvoření krabicového aplikačního softwaru, určeného k implementaci do malých a středních leasingových společností. Druhým cílem práce je návrh specifického způsobu implementace softwarového systému. Návrh implementace vychází z metodiky řízení projektů Microsoft Dynamics Sure Step, která byla upravena pro účely implementace leasingového aplikačního softwaru do středně velké leasingové společnosti. První část práce seznamuje čtenáře se základními pojmy vyskytujícími se napříč celou prací pro jasné pochopení účelu praktické části práce a jejího zpracování. Druhá část práce popisuje platformu Microsoft Dynamics, jakožto řadu obchodních softwarových nástrojů vhodných pro účely implementace oborového leasingového řešení. Součástí platformy je metodika řízení projektů implementace softwarových nástrojů platformy. Třetí část práce obsahuje návrh aplikačního softwarového systému pokrývajícího obecný leasingový proces. Ve čtvrté části práce je navržen specifický způsob implementace softwarového systému sestaveného v předchozí části práce.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses