Návrh projektu zavedení CRM ve společnosti - Zemánek, Jakub (2015)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem projektu, týkajícího se zavedení CRM systému ve společnosti s využitím metodik projektového managementu. Firma, na kterou se bude projekt aplikovat, vyniká v oblasti průmyslové automatizace.