Komparace cashback portálu a návrhy na jeho zlepšení v konkrétní organizaci - Smetanová, Lucie; Střížová, Vlasta, 1946-; Záruba, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Diplomová práce na téma Komparace cashback portálu a návrhy na jeho zlepšení v konkrétní organizaci se zabývá srovnáním tří cashback portálů (PlnaPenezenka.cz, VratnéPeníze.cz a TopCashback.uk), a také návrhy na zlepšení cashback portálu PlnaPenezenka.cz. Teoretická část je zaměřena především na online marketing a jeho vybrané nástroje (SEO, e-mailing, PPC, affiliate marketing, atd.). V další části teoretické práce je představen webdesign, jeho trendy roku 2015 a také prvky pro přehledný web pro uživatele. V praktické části je nejprve představena malá rozvíjející se firma 5DM.cz a její tři hlavní projekty (slevový agregátor TopSleva.cz, affiliate síť Affiliate Club a cashback portál PlnaPenezenka.cz). Dále je provedeno srovnání tří cashback portálů PlnaPenezenka.cz, VratnéPeníze.cz a TopCashback.uk, přičemž je kromě slovního srovnání vypracováno porovnání pomocí vícekriteriálního rozhodování, metoda váženého hodnocení variant. Další část praktické práce je zaměřena na návrhy pro zlepšení cashback portálu PlnaPenezenka.cz, s cílem zlepšení služeb pro uživatele, přilákání nových uživatelů, což souvisí i se zvýšením zisku firmy 5DM.cz a také odlišení se od ostatních českých cashback portálů a přiblížit se oblíbeným dlouho fungujícím zahraničním cashback portálů, např. TopCashback.uk či Quidco.com.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses