Analýza vybraných procesů na zákaznickém centru společnosti XY - Fialková, Radka; Malinová, Ludmila; Ivaničová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tématem diplomové práce je analýza vybraných podnikových procesů ve společnosti XY, která se zabývá poskytováním zaměstnaneckých benefitů a stravováním. Problematika podnikových procesů a jejich optimalizace je v poslední době velice aktuálním tématem a zabývá se jím čím dál více organizací. Hlavním cílem této diplomové práce je analýza současného stavu vybraných podnikových procesů na zákaznickém centru společnosti XY, za účelem identifikace jejich případných nedostatků. Následně jsou autorkou práce navržena jejich možná řešení, která přispívají k optimalizaci vybraných procesů. Přínos práce spočívá především v analyzování vybraných procesů a v navržení možných řešení zjištěných nedostatků. Teoretická část se zabývá vysvětlením základních pojmů důležitých k pochopení zkoumané problematiky, porovnáním dvou základních přístupů řízení organizace a představením základních metodik, technik a notací využívaných pro modelování podnikových procesů. V praktické části je provedena samotná analýza vybraných podnikových procesů, jejíž oblast je autorkou práce omezena pouze na zákaznické centrum společnosti XY. A následně jsou navržena možná řešení zjištěných nedostatků.
Vedoucí práce: Ludmila Malinová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses