Řízení značky Axe a její marketingová komunikace - Kadlec, Michal (2014)
Cílem této práce je představit značku Axe, popsat její charakteristky a marketingovou komunikaci. Práce je rozdělena do 4 částí - 2 teoretických a 2 praktických.