Filosofický kontext sociálního konstruktivismu jako teorie mezinárodních vztahů - Vácha, Ondřej (2015)
Tato práce interpretuje hlavní Onufovu knihu World of Our Making. Text se pokouší zhodnotit poststrukturalistické argumenty Majy Zehfuss a Charlotty Epstein proti konstruktivistické teorii MV a pokouší se problém vyřešit v rámci širšího filosofického kontextu. V závěrečné části je přihlédnuto k argumentům týkajícím se vnitřní tenze Onufova konstruktivismu a jsou navrhovaná možná řešení.