Problematika agenturního zaměstnávání v IT sektoru - Pavlatová, Kateřina; Stříteský, Marek; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem diplomové práce byla analýza pracovních podmínek a spokojenosti agenturních zaměstnanců zaměřené na sektor informatiky a nových technologií. V souvislosti s vyhodnocením průzkumu spokojenosti mezi agenturními zaměstnanci byla provedena analýza náboru pracovníků a pracovních podmínek ve spolupráci s agenturou práce. Během zpracování diplomové práce byla nejprve v teoretické části použita literární rešerše a část empirická byla postavena na dotazníkovém šetření mezi agenturními zaměstnanci. Respondentům byly kladeny otázky týkající se pracovních podmínek, vnímání atmosféry na pracovišti, postavení mezi kmenovými zaměstnanci a vnímání uživatele a agentury práce.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses