Systém odměňování ve výrobním podniku - Voborníková, Tereza; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Cetkovský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem diplomové práce je v praktické části analýza systému odměňování a jeho motivační funkce ve společnosti HKS-CZ s.r.o a následný návrh na zlepšení. Pro analýzu a hodnocení současného systému byly využity interní materiály společnosti a dotazníkové šetření zaměřené na spokojenost pracovníků s tímto systémem. Teoretická část je věnována základním pojmům z oblasti odměňování a motivace zaměstnanců.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses