Koncept flexikurity a jeho vliv na konkurenceschopnost - Nádvorníková, Eva; Bič, Josef; Němcová, Ingeborg, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce zpracovává téma flexikurity, jejího konceptu v kontextu České republiky. Zabývá se sociálními modely, jejich vzájemným propojením a souvislostí s flexikuritou. Cílem práce bylo ověřit a vysvětlit, jaký má flexikurita vliv na konkurenceschopnost v rámci socioekonomických podmínek ČR. Zaměřila jsem se především na fungování trhů práce, sociálního pojištění v rámci sociálního zabezpečení a celoživotního vzdělávání, jako základních principů, na kterých flexikurita funguje.
Vedoucí práce: Josef Bič
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses