Marketingová komunikace v mezinárodním kros-kulturním prostředí - Anikienko, Valeriya; Vávra, Oldřich; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce je zaměřena na zkoumání vlivu kulturních faktorů na výběr strategie mezinárodní marketingové komunikace, s důrazem na komunikaci v internetovém prostředí. V teoretické části jsem se věnovala popisu možných strategií marketingové komunikace vzhledem ke kulturnímu kontextu a současným světovým trendům. Dále je za pomoci sekundární analýzy dřívějších výzkumů prozkoumána otázka působení kulturních faktorů v internetovém prostředí, konkrétně jejich vliv na design a obsah webových stránek. V praktické části je provedena deskriptivní analýza současných tendencí ve výběru strategií internetové komunikace internacionálních firem ve vybraných segmentech. Práce je rozšířena o výsledky hloubkového rozhovoru s experty v oblasti mezinárodního a digitálního marketingu.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses