Databázový návrhový vzor pro identity management systém - Resl, Jakub; Palovská, Helena, 1959-; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Při tvorbě identity management systému je nedílnou součástí návrh databáze. Cílem práce je na základě case study tvorby identity management systému v prostředí korporátní společnosti ukázat možnosti tvorby databáze pro identity management systém. Dále na základě poznání z tvorby této databáze vytvořit návrh a doporučení pro databázové návrhové vzory identity management systémů. Práce se úvodem věnuje vysvětlení funkčností identity management systémů a jeho přínosům pro společnosti. Dále je v práci uvedení to tématiky databázových návrhových vzorů. V závěru jsou uvedeny poznatky vycházející z této práce.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses