Ocenění společnosti Emco, s.r.o. - Ševčík, Josef; Hnilica, Jiří, 1976-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce se zabýva oceněním podniku EMCO spol. s.r.o. k 1. lednu 2014 pro potencionálního investora. Teoretická část práce vymezuje pojmy související s oceněním podniku jako je finanční analýza, strategická analýza či metody ocenění podniku. Zároveň teoretická část obsahuje metodologii, která je využita v navazující praktické části práce. Praktická část se potom skládá z představení společnosti a jejích konkurentů, strategické a finanční analýzy, finančního plánu včetně generátorů hodnoty a samotného ocenění podniku EMCO spol. s.r.o. V samotném závěru jsou všechny použité metody porovnány.
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses