Podnikatelský plán - Langrová, Ivana (2016)
Předmětem mé diplomové práce, Podnikatelský plán, je vytvoření podnikatelského plánu založení restaurace v Humpolci, která nabízí pokrmy z oblasti zdravé výživy. Teoreticko-metodologická část vychází z odborné literatury. V aplikační části se zabývám konkrétním zpracováním plánu, včetně analýzy mikrookolí, makrookolí a finanční analýzy, která je doplněna ukazateli likvidity a rentability. V závěru práce prezentuji, zda je podnikatelský plán reálný a jakého zisku či ztráty dosahuji.