Podnikatelský plán - Langrová, Ivana; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Trachta, Václav (2016)
Předmětem mé diplomové práce, Podnikatelský plán, je vytvoření podnikatelského plánu založení restaurace v Humpolci, která nabízí pokrmy z oblasti zdravé výživy. Teoreticko-metodologická část vychází z odborné literatury. V aplikační části se zabývám konkrétním zpracováním plánu, včetně analýzy mikrookolí, makrookolí a finanční analýzy, která je doplněna ukazateli likvidity a rentability. V závěru práce prezentuji, zda je podnikatelský plán reálný a jakého zisku či ztráty dosahuji.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podnikatelské projekty; finanční analýza; restaurace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; financial analysis; restaurants; master's theses