Analýza spokojenosti zaměstnanců ve vybrané organizaci - Procházka, Lukáš (2015)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou pracovní spokojenosti a faktory, které ji ovlivňují. Jsou zde vysvětleny základní pojmy a představeny nejpoužívanější metody teorie pracovní spokojenosti. Tématem práce bylo zaměřit se na hlavní faktory ovlivňujících pracovní spokojenost na základě průzkumu pracovní spokojenosti ve společnosti O2 Czech Republic a.s., analyzovat současný stav a navrhnout kroky ke zlepšení pracovní spokojenosti. Data průzkumu byla zajištěna pomocí dotazníkového šetření a následných rozhovorů se zaměstnanci společnosti. Po vyhodnocení dotazníků a rozhovorů byla provedena analýza pracovní spokojenosti a navrženy možné kroky k jejímu zlepšení.