Analýza spokojenosti zaměstnanců ve vybrané organizaci - Procházka, Lukáš; Pauknerová, Daniela, 1970-; Studničná, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou pracovní spokojenosti a faktory, které ji ovlivňují. Jsou zde vysvětleny základní pojmy a představeny nejpoužívanější metody teorie pracovní spokojenosti. Tématem práce bylo zaměřit se na hlavní faktory ovlivňujících pracovní spokojenost na základě průzkumu pracovní spokojenosti ve společnosti O2 Czech Republic a.s., analyzovat současný stav a navrhnout kroky ke zlepšení pracovní spokojenosti. Data průzkumu byla zajištěna pomocí dotazníkového šetření a následných rozhovorů se zaměstnanci společnosti. Po vyhodnocení dotazníků a rozhovorů byla provedena analýza pracovní spokojenosti a navrženy možné kroky k jejímu zlepšení.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses