Úskalí aplikace štíhlé administrativy na procesy podléhající legislativní úpravě - Čebišová, Blanka; Martínez, Felipe; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem práce je použití metodologie Lean administrativy ke zlepšení kroků celního procesu, které nepřidávají hodnotu, ale je nezbytné je provádět z legislativních důvodů. Společnost má výborné výsledky uplatnění metodologie Lean ve výrobním prostředí a tato diplomová práce přinese firmě specifické uplatnění metodologie štíhlého podniku i mimo výrobu. Diplomová práce je důkazem uplatňování filosofie trvalého zlepšování firmy, dokonalost neexistuje, vždy existuje možnost zlepšení.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses