Ozdravení podniku Italiashoes s.r.o. - Dudnik, Denis; Smrčka, Luboš; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato diplomová práce si dává za úkol provést analýzu společnosti Italiashoes, s.r.o., který se současně nachází v krizi a navrhnout ozdravná opatření, která by měla podnik z krize vyvést. Společnost Italiashoes, s.r.o. se ve druhém roce svého života dostala do krize. Důraz mé práce je především kladen na příčiny potíží sledovaného podniku, a to mnoha odlišnými metodami, které tak dávají komplexní pohled z nejrůznějších úhlů pohledu. V této diplomové práci jsou navržena různá ozdravná opatření, která by měla vyvést podnik z krize.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses