Návrh a implementácia IS na správu a vymáhanie pohľadávok - Cibulka, Lukáš (2015)
Táto diplomová práca sa zaoberá návrhom a implementáciou informačného systému na správu a vymáhanie pohľadávok. Práca je rozdelená na tri hlavné časti. V prvej časti sa autor venuje problematike správy a vymáhania pohľadávok a trendom, ktorým sa informačné systémy riešiace túto problematiku uberajú. V druhej časti sa práca venuje analýze súčasného stavu v poradenskej spoločnosti. Posledná časť sa zaoberá návrhom a následnou implementáciou daného systému. Prínosom práce je vytvorenie ľahko rozšíriteľného systému na správu a vymáhanie pohľadávok.