Návrh a implementácia IS na správu a vymáhanie pohľadávok - Cibulka, Lukáš; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Stehlík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Táto diplomová práca sa zaoberá návrhom a implementáciou informačného systému na správu a vymáhanie pohľadávok. Práca je rozdelená na tri hlavné časti. V prvej časti sa autor venuje problematike správy a vymáhania pohľadávok a trendom, ktorým sa informačné systémy riešiace túto problematiku uberajú. V druhej časti sa práca venuje analýze súčasného stavu v poradenskej spoločnosti. Posledná časť sa zaoberá návrhom a následnou implementáciou daného systému. Prínosom práce je vytvorenie ľahko rozšíriteľného systému na správu a vymáhanie pohľadávok.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses