Nebankovní spotřebitelské úvěry v ČR - Dušková, Michaela; Teplý, Petr, 1977-; Rajl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce na téma Nebankovní spotřebitelské úvěry v ČR se věnuje historickému vývoji objemu bankovních i nebankovních úvěrů, právnímu rámci i základním produktům na trhu. V neposlední řadě se věnuje i finanční gramotnosti českého obyvatelstva. V metodologické části nabízí srovnání několika produktů, které jsou na trhu dostupné. Dále pomocí komparační metody srovnává několik finančních institucí působících v českém nebankovním sektoru a v poslední části nastiňuje rozsah šedé zóny úvěrování.
Vedoucí práce: Petr Teplý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses