Zakladatelský finanční projekt. Nehtové studio. - Le, Dieu Linh; Neumaierová, Inka, 1960-; Hájek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním a zhodnocením podnikatelského záměru v oblasti služeb. Cílem této práce je vyhodnotit reálnost a budoucí ziskovost podnikatelského plánu s uvážením na současnou konkurenci na trhu. První část popisuje metodický aparát, který byl využit pro posouzení a zpracování podnikatelského záměru. Druhá část je praktická a popisuje, jakým způsobem aplikujeme teorii v praxi. Bude se zabývat sestavením zakladatelského rozpočtu podnikatelského plánu a finančních výkazů. V poslední části práce byl kladen důraz na vytyčení hrozeb a jejich opatření.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses