Analýza českého e-mail marketingu - Michalec, Pavel; Vávra, Oldřich; Kováčik, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem diplomové práce je analyzovat a zhodnotit současný stav českého e-mail marketingu. Autor na základě svých zkušeností a pomocných materiálů sestavil významná kritéria, pomocí kterých je tato analýza prováděna na subjektech z oblasti ecommerce. Všechna kritéria mají nastíněna svoji významnost a ideální stav, ve kterém by se měla nacházet. Předmětem analýzy jsou e-mailové kampaně (1439 vzorků) vybraných subjektů, které autor nasbíral během 10 měsíců. V rámci práce jsou kromě samotné analýzy poskytována i doporučení na zlepšení a dosažení kvalitního a efektivního e-mail marketingu, který má přínos jak pro odesílatele, tak i pro příjemce.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses