Dotace v účetnictví a v daních - Pospíchalová, Jana; Müllerová, Libuše, 1945-; Zelenková, Marie, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce na téma Dotace v účetnictví a v daních je zaměřena na zobrazení dotací v účetnictví podnikatelů. V jednotlivých kapitolách rozebírá nejprve zdroje a formy dotací, jejich dopad do účetnictví a daní a také popisuje odlišný způsob zobrazení dotací podle Mezinárodních účetních standardů. Obsahuje také kapitolu o Národní účetní radě a jejích Interpretacích, zejména těch, které se týkají dotací. Každá kapitola je doplněna praktickými příklady, které ukazují různé způsoby zachycení dotací.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses