Analýza rizik projektu realizovaného Studentským klubem projektového řízení při VŠE v Praze - Šabatková, Martina; Hrůzová, Helena, 1954-; Lev, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce je zaměřena na řízení rizik projektu realizovaného Studentským klubem projektového řízení, jenž byl založen na Vysoké škole ekonomické v Praze. Teoretická část práce představuje základní pojmy a principy projektového řízení a řízení rizik projektu. V metodologické části jsou představeny hlavní metody sběru dat a metody pro identifikaci a analýzu rizik. Cílem analytické části je kriticky zhodnotit průběh a výsledky analýzy rizik projektu a provést dotazníkové šetření mezi projektovými manažery z praxe, jejichž vyhodnocení poslouží jako podklad pro návrhovou část práce. Hlavním přínosem práce je návrh metodického postupu řízení rizik, který by mohl zvýšit pravděpodobnost úspěšného ukončení budoucích projektů a posílit znalosti členů Klubu z další oblasti projektového managementu.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses