Podnikatelský plán -- Polar cream - Raška, Jan; Kešner, Martin; Novotná, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro stánek s točenou zmrzlinou. Cílem je vypracování podnikatelského plánu a vyhodnocení doby návratnosti investice. K dílčím cílům patří analýza legislativních požadavků, provedení dílčí analýzy trhu s točenou zmrzlinou, zmapování konkurence, posouzení proveditelnosti projektu, vyhodnocení a porovnání kvality služeb vybraných dodavatelů a posouzení potenciálních rizik a příležitostí. Teoretická část obsahuje postupy a metody využité v praktické části a je oporou pro vypracování podnikatelského záměru. Praktická část je zaměřena na zpracování podnikatelského plánu. Zpracovaný plán slouží jako podklad pro případnou realizaci projektu.
Vedoucí práce: Martin Kešner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses