Analýza českého maloobchodního trhu snídaňových cereálií - Klofát, Vít; Vávra, Oldřich; Müllerová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce si klade za cíl provést ucelenou analýzu českého maloobchodního trhu snídaňových cereálií. K dosažení tohoto cíle bylo využito kombinace dat z maloobchodního auditu a dat získaných vlastním výzkumným šetřením přímo v maloobchodním prostředí. Teoretická část definuje maloobchodní trh a pomáhá porozumět jeho významným oblastem a marketingovému výzkumu. Výzkumná část začíná zhodnocením situace na maloobchodním trhu v České republice. Poté je již pozornost směřována konkrétně k snídaňovým cereáliím. Analýza začíná na makro úrovni a zaměřuje se na základní specifika trhu snídaňových cereálií, jako je jeho vývoj v posledních letech, sezónnost a zhodnocení základních segmentů, hlavních výrobců a privátních značek. Poté se již práce detailněji zaměřuje na nejvýznamnější atributy tohoto trhu.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses