Řízení programů v globálních organizacích - Růžičková Uttendorfská, Hana (2015)
Diplomová práce se věnuje tématu programového managementu v globálních organizacích. Hlavním cílem práce je vytvořit základní přehled informací o programovém managementu v globálních organizacích. Práce se zabývá základy programového managementu, specifiky globálních organizací, kritickými oblastmi programového managementu v globálních organizacích a demonstruje řízení programů v konkrétním případě. Práce stanovuje obecná doporučení pro řízení programů v globálních organizacích.