Řízení programů v globálních organizacích - Růžičková Uttendorfská, Hana; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Nedzelský, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Diplomová práce se věnuje tématu programového managementu v globálních organizacích. Hlavním cílem práce je vytvořit základní přehled informací o programovém managementu v globálních organizacích. Práce se zabývá základy programového managementu, specifiky globálních organizací, kritickými oblastmi programového managementu v globálních organizacích a demonstruje řízení programů v konkrétním případě. Práce stanovuje obecná doporučení pro řízení programů v globálních organizacích.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: znalostní technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses